De Opkomst van de Plasma Aanstekers

Plasmalighternes fremkomst

I en verden af ​​gadgets og innovative teknologier har den traditionelle lighter gennemgået en bemærkelsesværdig transformation. Introduktionen af ​​plasmalighteren har revolutioneret den måde, vi laver ild på.

Hvad er en plasmalighter?

En plasmalighter, også kendt som en elektrisk lighter, er en innovativ enhed, der producerer ild ved hjælp af elektricitet i stedet for en traditionel flamme. I stedet for at brænde en brændbar væske, såsom butan eller benzin, bruger en plasmalighter en lysbue til at skabe en ioniseret gasstrøm kaldet plasma.

 

Hvordan virker en plasmalighter?

Werking plasma aansteker

Betjening af en plasmalighter er relativt enkel, men alligevel fascinerende. Når lighteren aktiveres, dannes der en højspændingsstrøm mellem to elektroder. Dette forårsager en elektrisk lysbue, der ioniserer en lille mængde gas og omdanner den til plasma. Den intense varme fra plasmaet gør det muligt at antænde brændbare materialer, såsom cigaretter, stearinlys eller stykker papir, uden at bruge en traditionel flamme.

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved plasmalightere er deres vindmodstand . Fordi de ikke bruger flamme, men i stedet plasma, er de meget mindre modtagelige for blæsende forhold. Dette gør dem ideelle til udendørs brug, såsom camping, vandreture eller på stranden.

Genanvendelighed og genopladelighed

En anden fordel ved plasmalightere er deres genanvendelighed og genopladelighed. De kan nemt oplades via USB, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv og bæredygtig mulighed på lang sigt.

 

Varierede design af plasmalightere 

Plasma aansteker pyroproducts

Plasmalightere er tilgængelige på internettet i mange forskellige former og størrelser. Der findes runde plasmapinde og længere plasmalightere, der er mere velegnede til at tænde stearinlys. Du har også firkantede plasmalightere med låg. Du ser denne næsten mest. De fås også ofte i en række forskellige farver. 

 

Hvor længe kan en plasmalighter holde?

Levetiden på en plasmalighter kan variere afhængigt af faktorer som lighterens kvalitet, mærket og hvor ofte den bruges. Men generelt kan plasmalightere holde ret lang tid. Nogle modeller kan oplades hundredvis af gange, før de skal udskiftes. Med ordentlig pleje og vedligeholdelse kan de holde i årevis.

Hvor hurtigt oplades en plasmalighter?

Hvad angår opladning, kan opladningshastigheden af ​​en plasmalighter variere fra model til model. Generelt tager opladning af en plasmalighter via USB omkring 1 til 2 timer at blive fuldt opladet, afhængigt af batterikapaciteten og ladestrømmen. Nogle modeller kan have en hurtigopladningsfunktion, der giver dem mulighed for at oplade hurtigere. Det er altid tilrådeligt at følge producentens specifikke instruktioner vedrørende opladning af din plasmalighter.

Plasmalightere hos PyroProducts

Vi har i øjeblikket ingen plasmalightere i vores sortiment. Vores nuværende specialisering er vores butan-lightere af høj kvalitet . Med forskellige luksusmodeller i sortimentet. Højt på dagsordenen er snart at introducere de første plasmalightere hos PyroProducts. Hold godt øje med vores webshop for alle nylanceringer.

 

  • Sælger:
    Atomic

    Atomic Tankboy

    Atomic Tankboy - PyroProductsAtomic Tankboy - PyroProducts
  • Sælger:
    Prof

    Prof Jet

    Prof JetProf Jet
    Tilbud
  • Sælger:
    Silver Match

    Silver Match Quattro

    Silver Match QuattroSilver Match Quattro
  • Sælger:
    Prof

    Prof Mini

    Prof MiniProf Mini
1 ved 4