Veelgestelde vragen over aanstekers

Ofte stillede spørgsmål om lightere

Tændere er meget nyttige, og vi er glade for, at de er en del af vores liv i dag. Men grundet de forskellige modeller og mærker er der stadig ofte spørgsmål om lightere. I denne blogartikel vil vi tage dig igennem alle øjeblikkets spørgsmål. Find svaret på dit spørgsmål her!


Hvor længe holder en lighter?

Forskellig efter type og mærke. Gaslightere og elektriske lightere er genopfyldelige og har længere levetid. Gennemsnitlige lightere kan bruges cirka 1500-3000 gange. 

 

I hvilken alder skal man købe en lighter?

Lovmæssigt er der ingen minimumsalder for salg af lightere. Din lokale butik kan have sine egne regler for dette. Det betyder, at de kan nægte salg af tobaksrelaterede ting såsom lightere. Der er heller ingen aldersregler online.

 

Hvad er en stormlighter?

En stormlighter kan kendes på en kraftig blå flamme. Det er en lighter, der takket være påfyldningen af ​​speciel butan, en brandfarlig gas, skaber en intenst varm flamme på op til 1300 grader celsius. Gassen er under højt tryk og er derfor ikke let at blæse ud. Deraf navnet storm lighter.

 

Lettere væge eller lettere sikrere?

Når du tænder fyrværkeri, skal du altid sørge for at følge den officielle brugsanvisning for den pågældende genstand. En let lunte har vist sig at være mere sikker, fordi der ikke er nogen flamme. Men kun et glødende hoved. 



Er der specielle fyrværkerilightere?

Nej, der er ingen specielle fyrværkerilightere. Der er dog en del lightere i vores sortiment, som er særdeles velegnede på dage, hvor fyrværkeri er tilladt. Disse er stormlightere, velegnet til vejr og vind.



Hvor mange grader er en lighter?

Temperaturen på en lighters flamme varierer afhængigt af typen af ​​gas og lightertypen. De fleste lightere har en flamme med en temperatur mellem 1200 og 1300 grader.



Hvor køber jeg gas til en lighter?

Når de fleste tænker på gaspåfyldning, tænker de straks på handlingen. Først skal du vide, hvilken gas du skal bruge. De fleste lightere bruger propan, methylpropan og butan. I vores katalog finder du den perfekte gaspåfyldning til enhver lighter, især til stormlightere! 



Hvad er en vindtæt lighter?

En vindtæt lighter, også kaldet en stormlighter. Er en lighter, der er velegnet til hård vind på grund af sin kraftige butanflamme på 1300 grader. 



Hvad er en genopfyldelig lighter?

Du kan genopfylde disse lightere med væske. En genopfyldelig lighter kan kendes på en gasventil i bunden af ​​lighteren. En genopfyldelig lighter holder derfor meget længere. 



Lightere børnevenlige?

Det er altid tilrådeligt at opbevare lightere uden for børns rækkevidde. Lightere er meget brandfarlige og små i størrelse, og børn ser dem hurtigt som et legetøj. Selvom mange lightere har en låseknap, er lightere ikke børnevenlige. 

 


Hvordan justerer jeg flammen på en lighter?

Dette varierer efter type lighter. Der er faktisk 2 muligheder for at justere flammen. Eller din lighter har en flad skive, som du kan skubbe fra venstre (-) til højre (+) for at justere flammen. Nogle gange er der en cirkel i bunden med en ring, som du kan dreje fra (-) til (+). 


Hvad er en plasma (elektrisk) lighter?

En plasmalighter, også kaldet en elektrisk lighter, er en lighter, der ikke virker på flydende gasser, men på elektricitet. Plasmalightere er genopladelige ved hjælp af et USB-kabel. 

I fysik er plasma defineret som en fase, hvor partiklerne af et gasformigt stof er noget ioniseret . Plasma omtales ofte som den fjerde aggregeringstilstand, foruden fast, flydende og gas (den femte aggregeringstilstand omtales også som Bose-Einstein-kondensatet). kilde: Plasma (aggregeret tilstand) - Wikipedia

 

Hvor dyr er en lighter?

En gennemsnitlig BIC lighter starter fra €1,89 fra nuværende til luksus lighter modeller fra omkring €25. Den billigste stormlighter i vores webshop er 4,95 €.

 

Hvordan ved du, om en lighter er fuld?

De fleste lightere har et vindue, hvor man kan se, hvor meget gas der er tilbage i lighteren. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du mærke, om der stadig er gas i din lighter, ved at ryste den let. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid blot genopfylde den efter de korrekte trin. Påfyldning gas lighter | PyroProducts.nl (video)

 

Konklusion:

Vi håber, at vi i denne blog har været i stand til at give dig så mange svar som muligt på de oftest stillede spørgsmål om lightere. Vi vil fortsætte med at opdatere denne blog med spørgsmål og svar. Hvis du har spørgsmål, så send venligst en besked til vores kundeservice!

 

 

  • Sælger:
    Atomic

    Atomic Tankboy

    Atomic Tankboy - PyroProductsAtomic Tankboy - PyroProducts
  • Sælger:
    Prof

    Prof Jet

    Prof JetProf Jet
    Tilbud
  • Sælger:
    Silver Match

    Silver Match Quattro

    Silver Match QuattroSilver Match Quattro
  • Sælger:
    Prof

    Prof Mini

    Prof MiniProf Mini
1 ved 4